Talang på vår skola 2010!

Hej.
Föra fredagen hade vi talang på vår skola och jag var med i elevrådet (det är dom som fixar allt med talang).
Vi på elevrådet bestämde att det bara fick vara ett bidrag från varje klass som fick delta (men det var ju jätte många från varje klass som ville delta okej kanske inte jätte många men många).
Jag, Patrycja och Emma hade ett bidrag som vi visade upp för klassen (jag hade fått lov att ha ett bidrag i klassen och kanske i talang samtidigt som jag var men i elevrådet) och klassen röstade fram oss så att vi skulle visa upp det på talang i skolan,det var ju skit kul.
När det äntligen var fredagen den 23/4 så var det jätte kul för jag satt ju både i jurin (eller jurin och jurin det var ju så att publiken fick bestämma vem som skulle vinna) och deltog i ett bidrag.
Det var ju en tävling mellan klass 1-klass 4 och en mellan klass 5-klass 9 (jo föresten det har jag ju inte berättat än men min syster går i nian så hon var med,hon var med åttora så det var tre åttor och en nia,så dom blev kallade åttor och min grupp var ju fyror).
Gissa vem som vann då: Jag, Patrycja och Emma=klass 4 och Moa, Matilda, Sandra och Sara="klass 8" (det hade publiken röstat fram). Så både jag och min syster vann!
Här är vårt vinnar bidrag det är lite dåligt filmat men ändon här är det i  alla fall:  
 


Schack-4 information.

Hej.

Jag skulle bara informera alla som är intresserade om att vi fick 325 poeng på kvaltävlingen i schack, så jag hade ju rätt som vanligt, skoja nä men jag brukar faktiskt ha rätt ! (för alla er som inte har läst min blogg innan. Så ska ni nog läsa mitt inlägg som är precis under det här för där är lite information om det här!)
Ja det var nog bara det här jag skulle säga för jag har ju lovat er att jag skulle berätta så fort jag visste och nu har jag ju gjort det så det behöver jag ju inte oroa mig för längre !


Ha det så bra !
Önska Emilia !







Schack-4 äger!

Hej.
Ooo jag är nästan aldrig på datan, det är ju så tråkigt för då skriver jag ju nästan aldrig på min blogg, så jag får passa på när jag väl är inne, då får jag skriva så fingrarna bränner.
Men i alla fall måste jag berätta att ja det var ju ett tag sen men i alla fall så är jag och min klass med i något som heter schack-4 det är bara fjärdeklassare som är med, det kanske ni fattar också eftersom det heter schack-4.
Det är lite speciella regler och så man får o poäng om man inte är delaktig,1 poäng om man förlorar, 2 poäng om det blir remi = oavgjort och 3 poäng om man vinner och allting går till klassen men i alla fall, torsdagen den 8/4 var det kvaltävling och den ägde rum på idrottens hus kl.13.00-16.00 och vi van och fick typ 325 poäng eller nåt sånt jag kommer inte riktigt ihåg men det var i alla fall skit kul och nu ska vi spela igen, måndagen den 26/4 då är det komunkval och om vi kommer 1,2 eller 3 där så åker vi till globen i stockholm och tävlar.
Så jag tycker det är jätte kul, bara lite surt att jag inte kommer ihåg vad vi fick för exakta poäng men jag lovar att lämna besked när jag vet.
Om ni är intresserade av schack så kan ni gå in på www.nvssf.com där kan ni träna er att spela schack.
Nu kommer lite bilder som jag och mina kompisar tog efter vinsten:

 <dumt av mig att ta fotot med mobilen upp och ner!

 < amen hur dum får man var först upp och ner och nu på sidan, men jag älskar bilderna och det är det viktigaste för mig.

 < ni får tro vad ni vill om mig och mina bilder här men jag är faktiskt nöjd trots allt och jag älskar mina kompisar!

Min passion!

Hej.
Jag går på gymnastik ju och jag går i föreningen GF Fram.
Jag tränar tre gånger i veckan, fast jag tränar ju rätt mycket hemma också och nu i helgen har vi faktiskt satt upp vår studsmatta och den är jag mycket på, men det är faktiskt inte alltid helt tipp topp med gymnastiken ibland är det skit jobbigt med styrkan.
Här är en bild på min trupp:


Hemma !

Hej !
Nu har jag precis kommit hem från min mormor och morfar.
Dom bor i Lyckeby som ligger i småland.
Jag har varit där sen i onsdags, det var för en gångs skul riktigt skönt väder, det var sol hela tiden, det blåste lite ibland bara.
Men det var faktiskt riktigt skönt och avkoplande att komma ut på landet några dagar, men riktigt på landet var det ju inte men ändå och det var nästan utan teknik.
Nästan jag hade ju min mobil med mig så klar, men jag hade det i alla fall jätte mysigt.
Igår så träffade jag hela släkten på mammas sida det var riktigt kul och mysigt att se dom igen.
Glad Påsk på er här ska ni få se lite hur jag har haft det : 

                

Välkommen till min blogg, äntligen!

Hej !
Nu har jag äntligen fått en blogg jag och min syster har försökt göra en blogg till mig i minst två dagar men nu har jag en och jag är sjukt glad för det.
Men i alla fall för er alla läsare så vill jag bara säga TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR ATT NI LÄSER MIN BLOGG!
Jag är grymt tacksam  för att ni faktiskt lägger er tid på att läsa om mitt liv, jag kan inte beskriva hur tacksam och glad jag är för det men TACK än en gång, fortsätt gärna läsa min blogg!
ÄLSKAR ER !


RSS 2.0