VILL NI ELLER INTE?

Jag bara undrara om ni vill ha en liten frågestund där ni skriver in frågor till mig och jag svarar på dem.
Vill ni det eller?
Ha det bra!

Hoppsan,

jag råkade visst radera två inlägg, jag skulle bara radera ett, det första handlade om designen och det andra handlade om att vår iler har dött och att jag valde honom istället för min nya design. Jaja, nu sitter jag vid min brors dator på hans inlågning så jag kan inte lägga in några bilder eller min design och jag pallar inte byta så det får vänta. Jag ska snart spela mariokart på wii. Idag har jag faktiskt varit ute och sprungit, det var jätte jobbigt men kändes skönt när jag var klar, sen har jag ätit paj för dem som är intreserade (matpaj till och med).
Jaja, nu har jag bablat på aldeles för mycket! Ha det bra, ikväll ska jag lägga in min design (om jag kan, annars säger jag till). 

Ny design.

Bara så att ni vet så gör jag en ny design nu så den kommer ikväll. Det var bara det jag skulle berätta.
Ha det gött.


Hello, hello

Oooo... vad jag är tröt (hantverkaren kommer klockan 7). Men, det har fortfarande inte förstört min dag.
Jaja, jag skriver ett brev till min kompis, är inne på datorn som ni kanske märker och sen så är det nåt cp med bandit rock, så jag kan inte höra musik. Okej, jag vet att ni har väntat på det här, jag ska faktiskt lägga ut en bild:


I`m back!

Hej,
äntligen kan jag få skriva! Imorgon åker jag hem till mamma igen, på torsdag är äntligen köket klart. 
Jag har tappat skitmånga läsare på att jag har varit på semester utan dator, men dom kommer väl tillbaka.
Jaja, jag har faktiskt tänkt på att göra en ny video och lägga in men jag vet inte vad jag ska göra i den, vad tycker ni? Ha det bra 

Semester!

Hejhej,
Jag har semester med min pappa i två veckor (om man räknar med Norge så tre) nu, vi bor på min farmor och farfars kolonilott och där finns ingen dator så jag har inte kunnat skriva så mycket på sistone, men ibland så är jag hos min farmor och farfar några timmer och då kan jag ju skriva men bara så att ni vet så är det inte så ofta.
Men men, visst har det varit varmt på sistone! Men igår så oskade och blixtrade, och idag bara regnar det i Helsingborg :(
Ha en fortsatt bra sommar!
P.S. skriver så ofta jag kan.    

Juli?

Nu är det Juli helt plötsligt. Nästa vecka åker jag till Norge med en kompis så jag kanske inte bloggar lika mycket då. Idag ska jag till stranden med en kompis, jag ska ringa henne halv tio och sen cyklar vi ner till stranden. Sen ska jag vara med en annan kompis klockan 3.00 och sen åker jag till pappa över helgen.
KRAM

RSS 2.0