DESIGNEN!

Nu är den äntligen här, DESIGNEN! Oooo... vad jag har längtat efter den, var så god Amanda.
Okej, nu ska jag gå och duscha, ha de så bra!
Emilia    

Hemma!

Hej,
Nu är jag hemma igen, det blev jätte lyckat med kusinerna, det var bara lite tråkigt väder. Men vi hade jätte mysigt och sen så kom jag hem igår kväll och då pallade jag inte gå in och skriva ett inlägg så jag gör det nu.
Idag är det heller inte så fint väder så jag har typ bara tittat på tv och varit på datorn, ni som läser min blogg måste tycka att jag är jätte tråkig, 1: jag skriver typ aldrig, 2: jag skriver nästan alltid att jag bara har tittat på tv och varit på datorn och 3: jag har nästan aldrig några bilder och håller inte vad jag lovar. Men så är det med sommarlov, man ska faktiskt få slappa och man kan inte vara uppkopplad hela tider. men när skolan börjar blir det automatiskt att man typ skriver varje dag och så och då kommer jag att hålla vad jag lovar och ha fler bilder, kanske inte alla inlägg men det kommer fler bilder, för nu ska jag lära mig lite mer och så. Men mitt mål till måndagen den 23 augusti blir att jag ska lägga in min nya design och tema. Ha det så bra, Emilia

Kl. 16:34

Hej,
Idag har jag typ inte gjort någonting, jag har bara spelat wii, varit på datorn och tittat på tv.
Imorgon ska jag sova över med mina kusiner hos min  farmor och farfar, eller inte hos dem utan på deras koloni såklart. Vi ska ha det jätte mysigt och jätte kul. Ha det så kul! 

Lalalalalala

Hejhej,
idag har jag varit på väla och köpt lite kläder och lite små saker. Det har varit jätte dåligt väder. På tisdag åker jag till min mormor och morfar, det ska bli jätte mysigt. Jaja, ha det så bra så länge.
Lalalalalalalala

:(!!!

Jag har precis sabbat min 30sekunders design, jag ändrade tema så allt försvann, men imorgon ska jag fixa hela temat så ni får yterligare en dag till att vänta,
Ha det så bra

Yes!

Nu är äntligen designen uppe, vad tycker ni om den? Jag är jätte nöjd,  bara lite synd att man inte ser vad det står i hörnet men om man tittar riktigt noga så ser man. Ha det bra!

Okej.

Idag kommer äntligen det  nya temat, Min syster ska hjälpa mig idag(jag klarade det inte på  hand), så jag blir klar någon gång. Jaja, idag ska jag inte göra så mycket, vädret är ju inte så topp precis.
Jag lovar ingen tid  men designen kommer idag, det vågar jag lova.
Ha det bra.


RSS 2.0